Artemare 4 juni 🌤️ 25.gr
4 juni 2025 - Artemare, Frankrijk
Maandag om 10 uur vertrokken uit Die. We hadden eerst nog wat geneuzel met ons neuswiel. Omdat de fietsen er al opstonden was het te zwaar om hem bij de dissel op tillen. Met wat hulp van de buurman die een grote krik had is het gelukt.
We vertrokken met regen dat duurde tot Crest, daarna werd het droog. Stuk binnendoor naar Bourg de Péage. Voor de tolhokjes stond een file. Nog nooit beleefd in het voorseizoen. Na Voiron er weer vanaf en de laatste 60 km weer binnendoor. Bij het Lac de Paladru nog een broodje gegeten en de benen strekken.
Om kwart over 2 reden we de camping op. Na een uurtje stond alles weer op zijn plek. Tegen 6 uur een paar flinke buien en later scheen de zon weer.
Volgende morgen heb ik boodschappen gehaald op de fiets en zijn we een eindje gaan wandelen.
Onderweg kwamen we een kersenboom tegen die vol hing. De meeste kersen hingen bovenin daar konden we niet bij. Wat onderaan hing hebben we meegenomen. Niet veel we hadden ook geen zakje bij ons.
Na een uurtje weer terug.
De rest van de dag in het zwembad gelegen.
Na het avondeten nog een spelletje jeu de boules gedaan met ons 6en. M&A waren er ook weer. Was weer gezellig.

- Wim: gezelligheid kent geen tijd.
- Wim: lekker rustig
- Wim: rustig gedaan dus geniet…
- Gerda: Valt wel mee toch
- Wim: wat kijkt Jacob angstig