Sint Geertruid 27 juli 🌤️23gr.

27 juli 2026 - Sint Geertruid, Nederland

Vandaag ritje nr. 2 richting huis. Iets later vertrokken dan gistermorgen half 10 is een mooie tijd. De camping was ook al bijna leeg toen we weggingen.

Het was ook nu weer rustig op de weg. Bij Thionville richting Luxemburg stond een file van 15 minuten. Dat gingen we niet doen.

Over Longwy gereden. Prima weg tot Arlon en dan richting Luik. Wij zijn doorgereden naar Martelange en daar getankt. Ene kant van de weg Belgisch andere kant Luxemburg. Via Bastogne de E25 weer op naar Luik.

Deze laatste nacht van de vakantie brengen we door in Sint Geertruid camping de Bosrand met een prima eetgelegenheid.

Morgen komt er een eind aan onze reis die 4 maanden heeft geduurd. De bedoeling was om langer in de Pyreneeën te blijven maar dat viel wat in het water. De rest van de vakantie hebben we prima weer gehad. Warm terwijl ik er wel goed tegen kan werd het mij soms ook wel wat teveel. Maar beter dit dan regen. Alpen ook prima wat harde wind af en toe.

We hebben totaal 13 campings bezocht en we hebben ongeveer 4800 km.gereden.

Morgen nog een stukje rijden naar het hoge Noorden.

Dit was mijn laatste verslag. Dank aan iedereen die ons gevolgd en geliked hebben.

Wie weet tot een volgende keer.

1. Wim:
    28 juli 2026
    veilige laatste stuk reis naar huis gewenst app even als jullie thuis zijn.
    groeten Wim