Nog een nachtje Sprimont

4 april 2025 - Sprimont, België

Lekker geslapen.

Thuis zaten we in de NAVO oefening Ramstein Flag. Ze begonnen in de middag om 16.30 met vliegen daar hadden we niet veel last van vanwege de oostenwind. Dan stijgen ze op van de oostkant Leeuwarden. Maar ‘‘s avonds zaten we in de prijzen om 23.30 vlogen ze in grote getalen over onze dakpannen. We wonen 5km. van de start en landingsbanen. We werden er niet vrolijk van. Dus blij dat we weg zijn.

Wel uitgeslapen en ook nog even het kacheltje aangehad. Na het ontbijt om 11 uur koffie drinken daar hadden we wat lekkers bij. Was niet verkeerd 😋

Daarna getankt en een eindje in het dorpje gelopen maar dat was niet veel bijzonders. Ik heb zelf nog een stuk gelopen wat voor Jacob niet geschikt was. Ging redelijk omhoog, hij terug naar camping en ik heb een leuk rondje gelopen.

Rest van de dag lekker buiten in de zon zitten en gelezen. Zo krijg je de dag wel om. Het was vandaag 21 gr. en ☀️

Morgen vertrekken naar Contrexeville. Daar blijven we een paar dagen en dan naar St. Genix waar we M&A treffen, gezellig.
Het komt toch weer anders dan de bedoeling was maar dat maakt niet uit. We hebben de tijd. Grijze golf 😏

1. Irma rinkel:
    5 april 2025
    Gelukkig mooi weer. Wij zijn in 't Harde. Gister 22 graden. Groetjes aan M & A. Veel plezier
  2. Gerda:
    Lekker genieten. Groetjes