Rauzan 21 april ☀️ 26 gr

21 april 2026 - Rauzan, Frankrijk

Zoals afgesproken zijn we vanmorgen na de koffie naar Branne gereden om boodschappen te doen.

Eerst even sightseeing gedaan. Mooie kathedraal maar helaas gesloten dat was jammer.De kathedraal Saint-Étienne werd voltooid in 1877.

De metalen brug, gebouwd in 1911 en opgeblazen door de Duitsers in 1944, overspant de rivier.

Verder was er niet veel te zien. Daarna de boodschappen gedaan. We kunnen voorlopig weer vooruit.

Na de lunch zijn we op de fiets gestapt. Samen met Frans route uitgestippeld, onderweg wat aangepast zodat we op een mooi fietspad kwamen.

Mooie route en fijn gefietst met zijn vieren.

Om 16.45 weer terug op de camping en 36 km gefietst.Het weer was prima 26 gr. en de hele dag zon wat wil je nog meer.

Onze meeste vakanties gaan altijd naar de oostkant van Frankrijk. Normandië, Bretagne gezien. Net zoals Dordogne en Ardèche. Het oosten had toch onze voorkeur.

Het is nu ook leuk om eens een andere kant van Frankrijk te ontdekken met ook weer leuke campings.

Andere routes is ook weer eens wat anders.

Tot nu toe bevalt het goed.

1. Wim:
    22 april 2026
    mooie foto's ik ga nu boodschappen doen met de rollator is niet zo leuk kan niet anders moet wel wat km lopen.
    Groetjes en veel plezier
    Wim