Die
Zaterdag 17 mei Die ☀️
Lig een beetje achterop met mijn blog. Ik begin maar bij zaterdag dat was na de koffie op naar de markt. Altijd weer gezellig. Daarna naar het zwembad, niet gezwommen het water was aan de frisse kant.
Zondag 18 mei Die ☀️
Vandaag naar de rommelmarkt in Marinac en Diois. Op de fiets erheen, was wel een stukje klimmen maar verstandig dat we dat gedaan hebben. Het was heel erg druk met auto’s, lange files. En iedereen wil vooraan parkeren. We konden er niet eens langs met de fietsen. Wat slalommen kwamen we bij het dorpje.
Het viel allemaal wat tegen, veel speelgoed, kleding en boeken. We waren snel uitgekeken. Weer op de fiets gestapt en naar beneden gesuisd.
Na de lunch weer op de fiets gestapt en nog een klein stukje gefietst. Dit al vaker gefietst maar als ik hier nog eens in Die kom ga ik dat nooit weer fietsen. Het laatste stukje is een steile afdaling daar ben ik van de fiets afgestapt. Dit was me veel te steil, dan maar lopen. Derde keer dat ik dit gefietst heb maar ook de laatste keer.
Daarna heb ik me in het zwembad voorbereid om mijn wandeltocht naar Croix de Justin morgen 😏
‘s Avonds in het restaurant gegeten. Gemak dient de mens.
Maandag 19 mei Die 🌧️⛅️
Helaas de voorbereiding is voor niets geweest. Om 9 uur donkere luchten om ons heen. Je kijkt naar 3 weerberichten met allemaal verschillende voorspellingen. Het duurde niet lang of het begon al te regenen.
Dag wandeling. Om half 2 werd het droog maar nog wel bewolkt. Dan heb je ook geen uitzicht als je boven bent. Zon begon wel later te schijnen maar dan is het te laat om naar boven te gaan. Wandeling afgeblazen.
Het weer voor morgen ziet er ook niet zo florissant uit. Ik wacht het maar af, misschien valt het mee. Verder valt er over vandaag ook niet veel te vertellen.
Wim:19 mei 2025nou dan morgen maar als de zon schijnt.