Rauzan 19 april ☀️
19 april 2026 - Rauzan, Frankrijk
Over gisteren valt niet veel te vertellen. Het was langzamerhand de spulletjes wat opruimen. Morgen weer verder. Kwamen er ook achter dat de camping waar we heen gingen pas om 15.30 open was. Zijn toch ook geen tijden meer. Tanken en nog wat kleine dingetjes in de supermarkt gehaald. We gaan van vandaag weer vertrekken naar de volgende camping die ons dichter bij de Pyreneeën brengt.
Afgesproken om 10.30 om het gas weer in te trappen. Onderweg nog even lunchen. Daar zaten 3 vrachtwagenchauffeurs bij elkaar ook te genieten van hun lunch.Spareribs en een schnitzel, je kan het minder treffen het rook er wel lekker. Helaas konden we niet aan schuiven, wij moesten weer door.
Om 15.00 stonden we voor de slagboom die gesloten was. Naar de receptie gewandeld ons aangemeld en een plek toegewezen gekregen. Het spul weer neergezet en lekker in de zon gezeten. Het was weer prima weer met 24 gr. Hier doen we het voor.
We staan in Rauzan op camping le chateau. Het is maar een klein dorpje met 1250 inwoners. Via de achterkant van het dorp kun je wandelend naar het dorpje lopen. We gaan het zien. Blijven weer een paar dagen staan voor we vertrekken naar Saint-Jean-de-Luz.
Na het avondeten nog een wandeling gemaakt door het dorpje via het kasteel. Is nog wel te bezichtigen maar slaan we maar over. Oud dorpje met verschillende winkels. We gaan het verder nog wel ontdekken.

have much fun.
groeten,