Artemare
28 mei 2017 - Artemare, Frankrijk
26 mei ☀️ 30 gr.
Gisteravond ging Jacob met Roxy stukje lopen. Hij moet door een klein kneuterig straatje waar de inwoners op hun stoepje zitten. Hij werd begroet en vonden het leuk dat we er weer waren. Toch grappig dat ze je gezicht en hond onthouden. Vanmorgen op de vouwfiets naar de winkel. Moet een klein heuveltje op het laatste stukje toch afgestapt en verder lopend. Mis toch mijn elektrische fiets dan wel. Terug ging een stuk gemakkelijker heuveltje af. Jacob vanmiddag weer gezwommen het is mij nog een beetje te nat. Heb mijn zomerdekbed vergeten dit heb ik opgelost door een groot badlaken in de hoes te stoppen. Werkt prima.
28 mei ☀️ 32 gr.
It's a beautiful day the sun is shining. We hebben tot nu toe al mooier weer gehad dan al de weken van vorig jaar. Eigenlijk heb ik niet veel te melden. Heb ook al een dagje over geslagen. We doen niet zoveel met dit weer. Roxy maar wat extra zwemmen die heeft ook last van de warmte. Zelf heb ik ook gezwommen vandaag. Het water was niet meer zo nat. Camping loopt aardig vol. Zal volgend weekend wel volle bak zijn met de Pinkster.

groeten van Ge en mij veel plezier en zwem lekker in droog water.